2009. február 17., kedd

Twilight... felkeltem az érdeklődésedet... :)

Hát akkor lássuk csak, hogy miről is szól:


Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő. Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik.


About three things I was absolutely positive: 

First, Edward was a vampire. 

Second, there was a part of him- and I didn't know how dominant the part might be- that thirsted for my blood. 

And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.



The lion fell in love with the lamb...


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

na, a twilightot én is nagyonnagyon szeretem. (:
szóval hogy vagy ? én már egészen jól, bár ma itthon maradtam, mert anyukám lett lázas, és hugi meg öcsi is itthon vannak, mert betegek, és valakinek el kellett őket látnia, míg anyu fekszik (szegény). és te jobban vagy már ? 30y koncert ? :] én falcongate-idoru-nasmith hármasra megyek. :)
óhát, jelentkezés.. első helyen elte-btk magyar szak, aztán a kodolányin turizmus-vendéglátás, meg a zsigmondkirályon kommunikáció és média. :) te is most jelentkezel, vagy már túl vagy rajta? (:

Ezerarcú írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ezerarcú írta...

szia!
örülök h új twilight-fanra bukkantam :)
Köszi, már jobban vagyok én is, hnap elmegyek suliba és a koncertet sem hagyom ki... :)
Én is most adtam fel azt a bizonyos jellapot. Nálam a pázmány lett az első károli második és zsigmond a harmadik. Mindenhol a szabad bölcsészetet jelöltem meg... őőő igen büfésszak de szeretnék filozófiát tanulni... :D
Jobbulást anyukádnak! Neked meg jó bulizást pénteken!!! :D