2009. június 11., csütörtök

szopás ez a rendszer...

Annyira rossz, hogy az ember csak ül és vár, időnként tanulgat. Egész nap itthon csücsülök és közben irigylem azokat az évfolyamtársaimat, akik itthon maradtak tanulni, mert náluk már vége van az egésznek... Ők már befejezték, leérettségiztek és kb. már tisztában vannak valamennyire azzal, hogy mi lesz velük a továbbiakban, vagy ha nem is, akkor legalább már az érettségin nem kell rágódniuk...
Kicsit nevetséges ez a rendszer. Szombaton évzáró lesz. Ami ugye azt jelenti, hogy vége ennek a tanítási évnek. Mindenki örül. Van, aki ezért, mert 2 és fél hónapig nem az iskolában fogja mereszteni kicsiny popóját, és van, aki meg azért, mert végre az egészet maga mögött hagyhatja.
Én meg szombaton majd ott fogok állni, és arra fogok gondolni, hogy istenem, hát ezt nem hiszem el, nekem ez még mindig nem a vége. Az évzáró ünnepség után pontosan egy héttel kerülök majd én sorra... szombaton! Igen, júniusban, egy szombati napon fogom befejezni ezt az egészet. Egészen pontosan harmadikként. Ami azt jelenti, ha minden igaz, hogy 8-kor két másik emberrel együtt ülök majd be a tanárok elé, és ott ülök majd kb. 2 órát... szépen csendben, zakatoló aggyal. Aztán sorra kerülök én, és természetesen egy nagyon jó feleletet alkotok majd magyarból és töriből is!!! Máshogy nem lehet!!!


Most ott tartok, hogy csapkodások közepette szlovákot tanulgatok, mert abból meg 15-én lesz a szóbeli. Holnap Greenben találkozok Lívivel és Ágnessel. Tételeket cserélgetünk, meg nyelvtanozunk picit, mert abból hülye vagyok... Szombaton meg Fegom, 30Y (nem még nem unom...:D) Sikítani fogok, meg őrjöngeni... levezetm a feszültséget... és hétfőtől már NAGYON tanulok...!
Most pedig szorítok Andrásomnak, mert ma államvizsgázik közös alapból...!!!

Szar ez most így... Szar most minden...
LEGYEN MÁ VÉGE, KÖNYÖRGÖM!!!! :(

2 megjegyzés:

Lacel írta...

Elmesélek egy történetet, hogy tudd, lehetne még rosszabb is. Én kerekesszékel érettségiztem ami nem nagy sázm.

Ám a szóbeli érettségim 2 napon át tartott. Ezt úgy kell eképzelni, hogy az első nap 11-kor mentem be és este 6-kor kjöttem ki. Másnap reggel nyolctol 11-ig érettségiztem. Énvoltam az utolsó...

Ennek oka az volt csupán, hogy nekem volt írásbelim, mert nem tudtam írni. *betegség* S kötelező jelleggel huznom kellett minden egyes tantárgyból két darab tételt. A amikor az egiyk tételel lefeleltem, akkor megkellett várnom hogy az előttem lévő 6 tanuló lefeleljen, és után felelhettem a következő tételből :))))

Meg matekból is szóbelizem ;)

Szóval kitartás nagylány!

Ezerarcú írta...

oké, esküszöm ezek után nem rinyálok soha többet... vagy legalábbis megpróbálom!!!!
köszi :)