2009. május 11., hétfő

nem csinál semmit...

szörnyű ez az otthoni popó mersztés! az ember egész nap nem csinál semmit, csak ül.. a gép előtt a Tv előtt, amit nem lehet sokáig bírni, mert mónikasó, josibarát meg hasonló gusztustalanságok mennek orrbaszájba... Néha lemegyek egy cigire.. vagy... a boltba cigit venni, de tulajdonképpen egész nap nem csinálok semmit... Esténként néha kimozdulok... olyankor Andi, Dávid. Tegnap pl. jútúbon nézegettünk mónikasós verekedős videókat... ja igen, meg a Kiszel Tündét. Most lehet, hogy nem mondok újdonságot, de az a nő szegény annyira butus... Talán más gond nincs is vele, csak az, hogy buta, de nagyon szegénykém... és ebből adódik minden problémája...


Holnap Ivettéknél csilisbabozunk nem csípősen :D Már alig várom, végre újra látom, ha nem is az egész osztályt, de legalább egy részét!!! Főleg az osztály bagós, Dp-re járó része lesz jelen, mivel az akció is ott lett meghirdetve valamelyik tanítás utáni Duna partos bagózgatás alkalmával... Remélem jó sokan leszünk!
Természetesen viszem az én drága gépem és majd közzéteszek néhány jólsikerült képecskét, ha esetleg vkit érdekelne, hogyan is mulat a 12.b... így érettségi előtt-után, ...közben :)

Nincsenek megjegyzések: